Mybet Κωδικός Εγγραφής

Mybet είναι μια γνωστή εταιρεία στοιχημάτων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, καθώς και σε μια σειρά άλλες χώρες.

Πηγαίνετε στο Mybet

Mybet Καλωσορίσματος

Παρόλο που η Mybet φροντίζει να μην έχει ένα λεπτό χωρίς κάτι νέο και συναρπαστικό στην ιστοσελίδα της, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στους νέους πελάτες τους.

Αυτή τη στιγμή η Mybet έχει κλείσει το casino της για τεχνικούς λόγους. Ελπίζουμε, ωστόσο, σύντομα να επιστρέψετε στην κανονική του λειτουργία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία που είναι παράλληλη με τη μετάβαση στην πραγματική χαρτοπαικτική λέσχη!

Πηγαίνετε στο Mybet

Εγγραφή στο Mybet

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Mybet σε τρία απλά βήματα.

  1. Βήμα 1ο : Το πρώτο βήμα σε καλεί να συμπληρώσεις κάποια γενικά στοιχεία για εσένα (π.χ. username, κωδικό πρόσβασης και διεύθυνση email).
  2. Βήμα 2ο : Θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις προσωπικά στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση σου.  Εάν, για κάποιο λόγο, παραλείψετε ορισμένες πληροφορίες, μπορείτε να επιστρέψετε πριν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (βήμα 3) και πληκτρολογήστε την.
  3. Βήμα 3ο : Στο email επιβεβαίωσης που θα σου στείλουν, κάνε κλικ στο σύνδεσμο που θα βρεις στο email. Είσαι έτοιμος να παίξεις.

Σημείωση : Για να γίνεις μέλος στη Mybet, θα πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών. Αυτό ισχύει για Έλληνες που κατοικούν στην Ελλάδα. Αν είσαι κάτοικος Κύπρου, η προϋπόθεση είναι να είσαι άνω των 18 ετών.

 

Πηγαίνετε στο Mybet

Ταυτοποίηση Mybet Λογαριασμού

Για να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σου στο Mybet, αλλά και να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ανάληψη των κερδών σου, θα πρέπει να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός σου μέσα σε 30 ημέρες από την ημέρα που έκανες την εγγραφή σου. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να καταθέσεις κάποια επίσημα έγγραφα για την εξακρίβωση κάποιων προσωπικών σου στοιχείων, όπως η διεύθυνση κατοικίας σου.
Συνήθως, ζητούνται αντίγραφα των 2 όψεων της αστυνομικής συ ταυτότητας (ή εναλλακτικά το διαβατήριο, αν ισχύει ακόμα), καθώς και ένα αντίγραφο ενός λογαριασμού στο όνομά σου, σαν αποδεικτικό της διεύθυνσης κατοικίας σου (π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή τηλεφωνία), όχι παλαιότερο των 3 μηνών. Αν δεν έχεις κάποιο έγγραφο στο όνομά σου, το πιο πιθανό να σου ζητηθεί να στείλεις μια υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία σου.

Μπορείς να στείλεις τα έγγραφα μέσω της ενότητας Μετρητά>Ανάληψη ή μέσω email στο payment@mybet.com, αν και εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στο Mybet λογαριασμό σου.

Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, τα έγγραφα επεξεργάζονται και σου στέλνουν ενημερωτικό email οταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Πηγαίνετε στο Mybet

 

 

Εξυπηρέτηση Πελατών Mybet

Η υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία είναι αξιοσημείωτη, αφού έχει ένα καλά οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που είναι διαθέσιμο όλες τις ημέρες της εβδομάδας και αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να βοηθάει να λυθούν οι απορίες που μπορεί να έχεις σαν παίκτης ‘η και τυχόν προβλήματα που ίσως προκύψουν κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σου με την στοιχηματική εταιρεία.
Η επικοινωνία είναι εφικτή με διάφορους τρόπους, με κυριότερο αυτό του Live Chat, όπου μπορείς να συνομιλήσεις με εκπρόσωπο της Mybet ζωντανά για το όποιο θέμα σου. Για να μιλήσεις με Έλληνες αντιπρόσωπους, αρκεί να καλέσεις μετά τη μια το μεσημέρι (13:00) και μέχρι τις 7 το βράδυ (19:00). Πριν και μετά από αυτές τις ώρες θα σε εξυπηρετήσουν υπάλληλοι που χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα.
Εναλλακτικά, μπορείς να τους στείλεις email στο support-gr@mybet.com ή να τους τηλεφωνήσεις στο 210-300 4447.

Εκτός από όλους αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας, μπορείς κάλλιστα να συμβουλευτείς την ενότητα με τις πιο συχνές ερωτήσεις/απορίες παικτών (FAQs) που σου δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις σαν νέος παίκτης, έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις υπηρεσίες της αίθουσας με άνεση.

Μέθοδοι Πληρωμών & Αναλήψεων Mybet

Η Mybet σου δίνει αρκετές εναλλακτικές σχετικά με τον τρόπο που μπορείς να επιλέξεις για να κάνεις καταθέσεις χρημάτων ή αναλήψεις των κερδών σου. Για να διεκπεραιώσεις τις συναλλαγές σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε την χρεωστική ή πιστωτική σου κάρτα (MasterCard και Visa), είτε κάποιο από τα πιο δημοφιλή e-wallets, όπως το PayPal, Neteller και Skrill. Επίσης, γίνονται δεκτές και οι προπληρωμένες κάρτες Ukash και Paysafecard. Αν πάλι προτιμάς να κάνεις μεταφορά χρημάτων μέσω τραπέζης, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για χρονοβόρες διαδικασίες που μπορεί να σου πάνε τα πράγματα λίγο πίσω σχετικά με το πώς θέλεις να στοιχηματίσεις και να παίξεις γενικότερα.

Πηγαίνετε στο Mybet

Mybet Mobile

Μέχρι πρότινος, αν συνδεόσουν στη Mybet από το κινητό σου, θα έβλεπες μια σελίδα που δεν ήταν πρακτική για στοιχηματισμό και δεν είχε και τόσο καλή ανταπόκριση. Η οθόνη ήταν απλά πολύ μικρή για να μπορέσει να παρέχει υψηλής ποιότητας στοιχηματισμό.
Με την νέα πλατφόρμα, όπου όλα σχεδιάστηκαν με πιο προχωρημένη τεχνολογία και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες των παικτών που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να χρησιμοποιούν το Ίντερνετ και να στοιχηματίζουν, η Mybet ανακατασκεύασε την mobile έκδοση της ιστοσελίδας της και την έκανε εξίσου φανταστική με την νέα πλατφόρμα. Το κεντρικό μενού έχει τα δημοφιλέστερα αθλήματα, όλα τα highlights και τους αγώνες του Live betting, κάνοντας τα πάντα πιο ξεκάθαρα και πρακτικά.
Φυσικά, παρούσες είναι και οι απαραίτητες υπηρεσίες, οι οποίες είναι εξίσου εύχρηστες τόσο από τον υπολογστή σου όσο και από το τάμπλετ ή το κινητό σου, όπως η δυνατότητα ανάληψης και κατάθεσης χρημάτων, καθώς και ειδοποιήσεις.

Γιατί να Επιλέξεις την Mybet;

Κατ’ αρχήν, ο Mybet κωδικός εγγραφής σου δίνει πρόσβαση στην εντυπωσιακή γκάμα στοιχηματικών επιλογών (πάνω από 15.000 επιλογές) και σε χιλιάδες αθλητικά γεγονότα της Mybet που λαβαίνουν χώρα κάθε εβδομάδα, καθώς και στη χαμηλότερη γκανιότα σε επιλεγμένα παιχνίδια στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε εβδομαδιαία βάση.

Το Live Betting της είναι επίσης αρκετά καλό, με αρκετά μεγάλη ποικιλία αθλημάτων. Το ζωντανό στοίχημα κινείται στο ίδιο πλαίσιο με των bookmakers και δίνει στους παίκτες μια καθόλου ευκαταφρόνητη γκάμα παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό όλο το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας. Ένα ακόμα στοιχείο του ζωντανού στοιχήματος που το κάνει να ξεχωρίζει απο τα live στοιχήματα άλλων στοιχηματικών εταιρειών είναι το γεγονός ότι το στυλ της κονσόλας για το live betting δίνεται στο ακριβώς ίδιο στυλ με αυτό της υπόλοιπης ιστοσελίδας και όχι ελαφρά διαφορετικό, πράγμα που καμιά φορά μπερδεύει τους παίκτες.

Η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται η εταιρεία στις αναλήψεις είναι θεαματική. Συνήθως οι πληρωμές ολοκληρώνονται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που ένας παίκτης ζητήσει να κάνει ανάληψη των κερδών του.

Πηγαίνετε στο Mybet

Αυτή καθ’ αυτή η ιστοσελίδα της Mybet έχει γίνει πιο εύχρηστη και λειτουργική (σε σχέση με την classic έκδοση) με εύκολο, user-friendly μενού.

Εν συντομία, στα θετικά της Mybet συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Πληθώρα στοιχημάτων.
  • Δωρεάν & γρήγορες αναλήψεις.
  • Ασφαλείς συναλλαγές & καταθέσεις με Skrill, MasterCard, Visa, Paysafe και Neteller.
  • Εύχρηστη Mobile έκδοση για τους χρήστες της.
  • Πλούσιο Live Betting (ζωντανό στοίχημα).
  • Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών μέσω της υπηρεσίας Live Chat.
  • Υψηλό όριο εβδομαδιαίου και ημερήσιου κέρδους.

Πηγαίνετε στο Mybet